Latest News

NAJAVILA BRAK? Dea progovorila o vezi SA KOLEGOM koji je 20 godina STARIJI od nje! Možete li da zamislite da su njih dvoje ZAJEDNO? (FOTO)

Veliku pažnju javnosti privukla je vest da su kolege sa TV Pink uplovili u emotivnu vezu, posebno zbog činjenice da je on od nje stariji 20 godina.

Dea je u emotivnoj vezi sa svojim kolegom sa TV Pink-a
Dea je u emotivnoj vezi sa svojim kolegom sa TV Pink-aFOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

Voditeljka jutarnjeg programa TV Pink, Dea Đurđević, otkriva detalje svoje ljubavi sa kolegom Mladenom Mijatovićem.

 

Veliku pažnju javnosti privukla je vest da su kolege sa TV Pink Dea Đurđević i Mladen Mijatović uplovili u emotivnu vezu, posebno zbog činjenice da je on od nje stariji 20 godina, a voditeljka je sada odlučila da otkrije detalje njihovog odnosa.

 

– Apsolutno ne razmišljam o razlici u godinama. Tek kad neko priča o tome, setim se da je Mladen od mene stariji 20 godina. On je divan i uspešan, ostvaren čovek. Njegove godine mi zaista ne smetaju – istakla je Dea u intervjuu za VIP.

 

Mladen je stariji od Dee 20 godina
Mladen je stariji od Dee 20 godinaFOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

Dea je rekla i to da uživa u vezi sa njim i da joj brak ne bi smetao.

 

– Mislim da se sve dešava kada mu je vreme i da svako ima neki svoj najbolji period u životu. Ipak, moram priznati da ja u poslednje vreme razmišljam o toj temi – priznala je voditeljka sa kojom gledaoci TV Pink započinju dan i dodala da je Mladen, koji je novinar crne hronike, privatno potpuno drugačiji:

 

– On je uvek nasmejan, barem kad je sa mnom, što meni i te kako prija. Mladen i ja se trudimo da zajedničke trenutke provedemo kvalitetno i uz mnogo šale. Baš iz tog razloga, Mladen je svež da na teren ode i u 3-4 ujutru, a ja ga onda i dočekam sa osmehom, pa se oseća odlično i po dolasku sa posla – otkrila je Đurđevićeva.

loading...

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply